Om oss

Hils på teamet!

Vi er fem jenter som trives sammen for å gjøre deg hår-fin. Salongen ble startet i 2012 av Inger Terese Auestad, og har siden vokst og blitt en del av miljøet i Langgata i Sandnes. 

Alle som jobber i salongen er dedikerte frisører med bred erfaring. Vi er genuint interessert i faget, og elsker det vi driver med. Vi stortrives med å være kreative eneste dag. For oss er alle kunder unike, og vi finner det spesielle med hver og én, som igjen gjør at vi kan få frem det beste i hver enkelt. 

Du finner oss i nyoppussede lokaler i Langgata 40 i Sandnes, vegg i vegg med Oliviers & co.

Salongen har to etasjer. Om været er fint og du er tidlig ute til timen din, kan du gjerne nyte en kopp kaffe ute på takterrassen mens du venter.

Nytenkende og annerledes

Kvalitet og individuell behandling ligger til grunn i alt vi gjør. For oss i Forandring er er hver enkelt kunde unik, og vi legger vår ære i å levere et solid håndverk, med trygg og solid ekspertise! Her kan du føle deg vel, og vi vet hva du trenger for å skinne!
Brudeoppsett
Vi har lang erfaring med brudeoppsett og brudepynt. Ta gjerne kontakt for å bestille en prøvetime.
Hair extentions
Lyst på lenger og fyldigere hår?

Vi er eksperter på hair extentions og selger hår av ytterste kvalitet.
Balayage eller ombre?
Vi elsker balayage – en fransk fargeteknikk fra 70 tallet. Fargen krever lite vedlikehold, og gjør at du slipper å tenke på etterveksten.